logo-josper-BLANC

El famós JOSPER (https://www.josper.es) és una combinació entre una graella i un forn en una sola màquina. Referent de l’exigent sector HORECA, JOSPER és líder mundial en el disseny i fabricació de forns de brasa. Va néixer el 1969 i el seu nom prové dels fundadors Josep Armangué i Pere Juli. JOSPER va ser el primer forn de brasa patentat en el món. Són molts els restaurants de renom nacionals e internacionals que confien les seves creacions culinàries al forn de brasa Josper, i que fins i tot, mencionen com a fet diferenciador en termes gastronòmics en les seves cartes.

El que fa diferents als forns de brasa JOSPER, és la fusió de l'artesania i tecnologia en el procés de fabricació, fet que permet l’assoliment dels més elevats estàndards gastronòmics. Utilitzant els millors aliatges d’ acer d’alta tecnologia, els forns treballen contínuament a una mitjana de 300-350 graus, proporcionant el sabor únic de la llenya, amb una textura i melositat úniques en tots els productes. La seu de l'empresa és a Pineda de Mar, està actualment present a més de 120 països i exporta més del 70% de la producció. Molts xefs nacionals e internacionals han apostat per  JOSPER, tant d’Estrella Michelin, com per Ex.; Martín Berasategui, Albert Adrià, José Andres, Alberto Chicote, Nandu Jubany, Carles Tejedor, etc... com els que també formen part primordial de la família Josper i no són tant visibles.

Així doncs podem trobar el forn de brasa JOSPER a les cuines dels restaurants més pròxims i locals, com també en alguns  dels millors restaurants del món com serien el Roberta Sudbrack Rest (Brasil), Bread Street Kitchen (Atlantis, The Palm, Dubai), Kak Koy (Barcelona), NOMA (Dinamarca), Yakitoro (Madrid), Auberge du Vieux Puits (Francia), Lomo Alto (Barcelona), At.mosphere (EAU), Tickets (Barcelona), Platea (Madrid), L’Anima (Londres), La Calèndula (Girona), Ikibana (Bardelona), Coffemania (Rusia), Osaka (Bogotá, Colombia), La Luz – Four Seasons (Dubai) etc.

Day
Hour
Minute
Second